14. marts 2007

ATTENTION! ATTENTION! ATTENTION!

All clear in Camp Einherjer, proceed with normal duties, do not leave camp einherjer until further notice.

Sådan lyder det ofte over lejrens højtalersystem når vi har haft raket eller morter nedslag på basen. Der var et par dage i sidste uge hvor vi nærmest kunne sætte vores urer efter tidspunktet for nedslag. Kl. 19.21, selvfølgelig lige i spisetiden. Alarmen lyder, ned på navlen i 3 minutter, kommer der ikke afblæsningssignal indenfor de 3 min, så er det ud af spiseteltet og søge sikret område. Det må man så ikke forlade før signalet har lydt og der er meldt all clear.
De sidste 5 dage har dog været rolige, med kun en enkelt alarm, den var falsk. Andre gange, når man ligger der på gulvet og krydser fingre for at det lige netop ikke er der hvor man selv ligger at granaten rammer, kan man høre et brag og faktisk mærke rystelserne, selvom nedslaget lå flere kilometer væk. Der var, for ca 10 dage siden en alarm om natten, og folk er generelt lidt sløve til at forlade den bløde madras og smide sig på gulvet. Vi kunne høre 2 nedslag et godt stykke væk, så fanmer om ikke den 3 kun ramte små 500 meter væk. Så skal jeg sgu love for at samtlige i vores telt, kom ned på pick-uppen...

Jeg har faktisk ude af lejren for første gang i lørdags, jeg og et par stykker mere, var taget med Militær politiet på skydebane. Det er ikke uden en hvis underlig fornemmelse at man køre rundt her i Iraq, når vi ved at den største trussel mod os er IED (Improvised Explosive Device) dvs. vejsidebomber. Vi kørte kun i let pansrede køretøjer. Skydebanen ligger ca. 10 km fra lejren, vi tog turen igennem ørkenen for at slippe for fast banet vej. Vi var dog lige oppe på den berømte Highway 6 (dødens landevej) som går hele vejen til Baghdad. Det gik nu fint og vi skudt en masse, og det var jo det at vi skulle. vel hjemme i lejren igen, fik jeg vedligeholdt udrustning og våben.

Søndag var der jo premiere på sport på 3'eren, der kunne jeg høre at Silkeborg tabte til Horsens, sådan noget pis, jeg havde spillet på SIF som vindere.. Nuvel, jeg er bange for at jeg ikke får set SIF i onside mere i denne omgang... Jeg håber bare de kan rykke hurtigt op igen...
Søndag er også dagen for den ugentlige vejning... Det er imod alt sund fornuft, her har jeg levet af salat og kun lidt kød, ingen desert og endda kun Cola light. Så har jeg sgu taget 300 gram på!!! Hvad sker der?. Nå, jeg har talt med en der noget om den slags, og han siger at det jo er fordi jeg løber hver anden dag, og vægttræner den anden, så flæsket bliver til MUSKLER. Det håber jeg så på. Endvidere går solbadningen også fint, selvom jeg ikke kan ligge så længe i 33 graders varme... I går måtte vi droppe solbadningen da, der kun var 28 grader, så det var jo ikke vejr til det. I aftes gik jeg og tre andre på ECHOS. Vi ville lige have en pizza, jeg fik en med skinke, pepperoni og hvidløg. Jeg bestilte også en vanille milkshake og en cola, light naturligvis. Bagefter fik vi lige en ice coffee, det var så til gengæl ikke lige mig, men hyggeligt, det var det i hvertfald.

Slut herfra... jeg skal ringe hjem...

/Kenneth

0 kommentarer:

Send en kommentar

<< Start