8. marts 2007

Lagkage bingo og surprise fødselsdag

Hej hjemme i Danmark

Så har jeg lige lidt at fortælle igen... jeg undskylder på forhånd for slåfejl i denne blog, da jeg blev sur igår og smadrede mit tastatur. Jeg har skiftet det til et nyt, men det er et engelsk tastatur uden æ, ø og å. Så det er lidt spændende om man rammer de rigtige taster.

I aftes var der lagkage bingo på KFUM soldaterhjem, jeg syntes da det kunne være hyggelig at være med til det, så jeg trppede op kl 20 for at vinde en lagkage... en plade kostede 1 dollar, jeg skulle have 5 og så fik man en gratis. Først en række, så to og så hele pladen. Vi spillede 3 runder og jeg ingenting... og dog, for der var sidegevinster. Jeg fik 2 chokoladebarer og en sodavand, og lagkagerne skulle narturligvis deles på Kuffen... Bagefter gik jeg i teltet og så Grease med John T og Olivia, den kan man altid se.. Nu har jeg så lånt hele serien af "kammerater i krig" og jeg vil se de to første afsnit i aften. Der er vistnok 12 ialt.

Her til aften holdt vi også en surprise fødselsdag for vores øverste chef for DANCON (Danish Contingent) han havde egentligt fødselsdag i tirsdags, men da var han på mission. I aften skulle det være, vi havde samlet os i briefing rummet og slukket lyset. Næstkommanderende havde så fortalt ham at de var nødt til at holde møde, så da han åbnede døren og tændte lyset, begyndte vi at synge fødselsdagssang. Bagefter var der sodavand og kage.

På lørdag skal jeg ud af lejren for første gang siden jeg ankom, jeg ved ikke engang hvor hovedvagten for basen ligger, så langt væk har jeg endnu ikke været væk fra Camp Einherjer. Vi skal ud på skydebanen, der ligger lidt uden for lejren. Vi skal jo holde skydningen vedlige, man ved jo aldrig... Bagefter står den så på rengøring i teltet og på kontoret.

Dagen idag var så også dagen hvor 1. leavehold har sat kursen mod Danmark, de er væk i 3 uger, så tager leave hold 2 afsted og er væk i 3 uger, og så bliver det leave hold 3. Det er "mit" leavehold.. omregnet i dage bliver det ca. 48 i skrivende stund. Nu har vi været her i lidt over en måned og er heldigvis forskånet for uheld, bare det kan holde de næste 5 måneder.

Kontorhjælperen Brian og jeg er gået helt amok, nu står den også på salat i cafeteriet, vores plastik spisebakker er delt i 3 rum, 1 stort, og 2 små, det store bliver fyldt med salat, og det ene af de små med kød, det sidste af de små er så fyldt med grønsager... jeg må sgu nok indrømme at jeg faktisk bliver sulten ret hurtigt efter, så det er godt at jeg har fyldt lommerne med frugter. Vi dyrker faktisk også en del motion, den ene dag løber vi og tager mavebøjninger, og den næste dag er det så en time i motionsrummet... Efter frokost er vi begyndt at tage lidt sol, vi bliver nogle rigtige strandløver når vi kommer hjem igen. problemet er bare at sådan noget skal holdes ved lige :-)

Min makker er jo iøvrigt endelig kommet herned, det er fint så nu kan jeg slappe lidt af, dog har vi stadig meget at se til.. der er desværre nogle rigtige skodopgaver at udføre. Vi skal bl.a. sætte omkring 400 meter kabelbakker op i kontorcontainerne, ikke specielt motiverende når vi alligevel skal pille skidtet ned inden august.

Jeg vil rende igen, kan i holde jer munter hjemme i DK...

mange hilsner fra Kenneth

0 kommentarer:

Send en kommentar

<< Start