1. marts 2007

Lidt af hvert og alligevel ingenting

Hej hjemme i Danmark

Som min kære nabo, Lisbeth skrev til mig i en mail; "Nu kan du sige at i næste måned skal du hjem på leave" Det hermed være gjort. I skrivende stund er der 54 dage til leave, det lyder af meget, men når jeg ser tilbage på de 22 dage jeg allerede har været her, er det tiden gået hurtigt. Ihvertfald for mig.

Jeg er jo rykket ind på et nyt kontor og er oveni serviceringen af brugerne, ved at være i bund med det kæmpe rod, jeg skabte for mig selv i forbindelse med flytningen. Det er fine forhold jeg nu har fået mig, der er plads til noget grej rundt omkring. Det er i øvrigt i aften at min makker kommer. Jeg glæder mig til at se hvem han er, og hvorledes vi går i spænd sammen. Jeg havde egentligt regnet med at ville tage i mod ham når han ankommer, men har lige erfaret at det er alt mellem 2-4 i nat, så det springer jeg over. Jeg har dog været så elskværdig, at skaffe ham rent sengetøj og håndklæder. Om jeg gider rede hans seng... tjo, det gør jeg nok, jo mere stille er han jo så når han kommer. I morgen får han lov til at sove længe, hvios han kan. Vi andre står jo op kl 7. Derefter vil jeg vise ham rundt i lejren, hvilket dog ikke vil tage så forfærdelig lang tid.

Har jeg skrevet at jeg har fået sat mit TV og DVD til? Det tror jeg ikke jeg fik gjort. Det er nu sat til og de første 1½ film er set, jeg var træt da jeg skulle se "panserslaget ved ardennerne" jeg regner med at jeg skal se resten af filmen i aften, når jeg er færdig med at skrive her.

Hvad går jeg så ellers og laver? Jo, jeg er begyndt at løbe lidt igen, jeg har sågar været ovre i vægttræningslokalet og løfte lidt jern, og lave nogle mavebøjninger. Det er jo sommer derhjemme, når jeg kommer hjem til august, så gør det jo ikke noget man ser lidt godt ud. Jeg har også taget den første gang solbadning, man skal passe lidt på hernede i solen, jeg lå lige 20 min på hver side og blev faktisk lidt rød på brystet.

Igår blev vores kontorhjælper Pia indlagt på det britiske felthospital, hun havde fået noget betændelse i benet, så i dag kørte vi lige over for at sige hej. Vi nåede at snakke med hende i 2 min. før vi af det engelske personale blev bedt om at gå igen... Så vi kører over til hende igen i morgen.

Vedrørende vores hjemsendelse og ikke mindst klargøring til det, har vi stadig intet hørt til, så lejren bugner af gode råd og formodninger om hvordan det kommer til at foregå. Så hvis koordinations holdet fra HOK og DANILOG mangler inspiration, er der masser at hente i lejren.

Jeg vil faktisk godt klage lidt over vejret, nu hvor jeg er begyndt at tage sol, får vi selvfølgelig en regnvåd dag, dog alligevel med temperaturer på omkring 18-20 grader, men ikke nok til jeg gad tage min jakke af i dag...

Jeg vil suse igen, jeg skal ned og rede seng til Søren...

Hold jer muntre

Kenneth
LANMAN/DANCON/IRAQ 9

0 kommentarer:

Send en kommentar

<< Start