fortes.dkComments:
Hej Kenneth. lige en hilsen fra Silkeborg her er alt vel nu har jeg snart ferie så skal vi til at gøre stuen istand vi har købt ny sofagruppe og bord +stol til bedstefar Frannik vil hjælpe med maling og det hårde arbejde når han kommer hjem fra Polen.nu kan du se en ende på Kosova tiden det bliver dejligt for Lene og børnene og vi andre at se dig igen.vi kommer til Karup og hilser på den 14 august.vivar nede og hilse på da Lene og co. var på ferie det var rigtig hyggeligt. * * * for denne gang ha det rigtig godt vi tænker på dig. kærlig hilsen Mor og Henning.

Added: July 28, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Hej Moster Kenneth

Hvorfor har nogle af soldaterne stjerner på hatten? Kommer du hjem til mig, det skal du snart.
Har du nogle skydere? Her du gemt dem i en sæk fyldt med lakridskonfekt? Husk du skal tage en lille gave med hjem til mig Anders ;0)

Hej hej - vi ses Anders


Added: July 16, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej kenneth lige en hilsen fra os her i silkeborg.vi håber du har det godt.Vi har ferie til 2 august så skal vi til country...God sommer...Elsebeth og Eli :)

Added: July 9, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Hej Kenneth Lige et par ord til dig---kan forstå du har det godt men glæder dig til at komme hjem---det tror jeg også der er andre der gør.
Her ryger tiden afsted,vi har jo haft fornøjelsen af feberferiebørn et par gange, så de daglige gøremål, så som rengøring og alt det andet trælse er skubbet i baggrunden.Det vil sige ind imellem er der lavet ny terasse i baghaven, det er nu mest Christian der har puklet---for efter vi sendte Johanne hjem igen, måtte jeg ned med nakken.Efter at have sovet 20 timer i døgnet i et par dage og efter et par lægebesøg er jeg nu klar til næste uge---med forhåbentlig et par raske piger.Håber så også Christian holder snuden over dynen.

Nu står den jo på sommerfest ved stranden--der er lovet godt vejr, så det er jo lækkert.Du får ikke mere denne gang--så du må hygge dig. Mange hilsner fra os to her Inge


Added: July 8, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address


Comments:
Kære Kenneth,lige en hilsen fra os håber du har det godt nu kan vi jo endelig sige at næste måned kommer du hjem.
har du modtaget pakken jeg sendte,det er sommer idag så Henning er kørt i haven for at vande det er hans ynglingsbeskæftelse at sidde og glo ud på vandet og haven.vi er begyndt at plukke jordbær fra haven kartoflerne er for små endnu .bemærk at jeg selv har skrevet dette og sendt det .

mange kærlige hilsener og tanker fra din Mor.

Admin reply: Hej Mor,

Jo tak den pakke er kommet :p Tak for alt slikket også til faster, nu er jeg nødt til at løbe eller køre spinning cykel hver dag. ;) Kærlig hilsen Kenneth


Added: July 1, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej Kenneth. Lige en hilsen fra onkel Elo. Håber at det går godt dernede i Kosovo. Der er da heldigvis ikke så hedt som i Iran. Herhjemme er der da endelig blevet sommer, vi har vel op til 25 grader idag. Det er jo vældig godt når der Riverboat i byen lige nu. Ellers går det ikke så godt hos Virklund sport, jeg har lige fået en fyreseddel, så jeg skal holde 2. november. Så efter 28 år i denne omgang mener de åbentbart ikke at de kan bruge min arbejdskraft mere. Men den ligger lige nu hos fagforeningen, fordi de regner med at der kan blive et spørgsmål om en fratrædelsegodgorelse. Mendet imøderser jeg med stor spænding. Mang hilsner fra onkel Elo

Admin reply: Hej Elo.
Tak for din hilsen, det går godt hernede. Ser dog frem til at komme hjem midt i august. Det er kedeligt at jøre at du sådan er blevet fyret :!cry: , håber fagforeningen kan gøre noget for dig. Hilsen Kenneth


Added: June 27, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP addressComments:
Hej Kenneth!
Igår kom alle børnebørnene og Lene til frokost. Da vi havde fået lidt at spise, tog vi til havnen for at sejle til himmelbjerget. Desværre var alt optaget på hjejlen, så vi måtte vente en time på næste tur. Ventetiden brugte vi på at spise en stor is. :p
I storm og regn besteg vi himmelbjerget. En dejlig tur trods vejret. På sejlturen hjem er der bølger og skibet vipper med stor fornøjelse for Johanne. Hun har nu fundet ud af, hvad hun vil være når hun bliver stor "Jeg vil være pige-kaptajn"
Håber alt vel hos dig, Kenneth.
Får du set noget fodbold?? Hvordan har benene det efter traveturen??
De kærligste tanker fra mor

Admin reply: Hej Mor

Hyggeligt de lige kunne komme forbi. Vi ser VM på storskærm både her hvor vi bor og i messen. Benene og fødderne var lidt ømme igår, men det går fint idag.


Added: June 13, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej Kenneth. Lige en hilsen fra Silkeborg. Det er da meget rart at høre at der ikke sker en skid, nede hos dig. Såer det jo ikke så farligt at være der.Her i Silkeborg sker der heller ikke en skid. Det går desværre ikke så godt i fodboldens verden, vi tabte desværre igen til Nordsjælland igår, men vi bliver ihvertfald i superligaen. Mange hilsner fra onkel Elo

Admin reply: Hej Elo

Ja, det er da også det enste vi kan trøste os med, med det holds præstation i øjeblikket. Må gerne snart vlive bedre.


Added: April 19, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej K.

Stort tillykke med yngste søn idag. Har sms'et til ham efter skoletid i år, så jeg ikke får skæld ud ;0) Skal hilse fra alle mine drenge. Glæder os til at se dig om snart.

Knus Helle og co.


Added: April 14, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Comments:
Hej K.

Ja så glippede det med fælles orlov er jeg bange for. Men mon ikke vi finder tiden til at nappe den øl alligevel.

Glæder mig til at du kommer hjem et smut.

Vi snakkes. Ha' det godt så længe

Hilsen Søren


Added: April 6, 2010
Delete this entry Reply to entry View IP address
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts
 
1 2 Last »
Stop Guestbook SPAM